Webshop

Welkom op de webshop van Zjee Café. Specialty coffee rechtstreeks vanuit de lokale branderij en kruidenthee van een lokaal theehuis. Je kan hier zowel zakelijk (groter inkopen) als particulier bestellen.
De koffietuktukBedrijfs- coffee blend

Let op! De lokale branderij waar de koffie vandaan komt roostert de koffie elke maandag. Dit betekent dat je uiterlijk vrijdag jouw bestelling kan plaatsen om de eerstvolgende maandag mee te laten branden. Deze worden bij grote bestellingen vanuit de branderij geleverd. Voor kleine bestellingen kan je deze iets later of eerder verwachten omdat ik deze wel of niet zelf op voorraad heb.

De specialty coffee van Zjee Café

Specialty coffee is een term in de koffiewereld waarbij de consument weet dat hij/zij te maken heeft met de hoogste rang kwaliteit in de koffie industrie wereldwijd. Hiervoor betaal je wel meer dan de “doorsnee” koffie. Daartegenover staat wel de uniek, volle en rijke smaak van de koffieboon dat vers wordt gebrand op (grote) bestellingen vanuit een lokale branderij. De koffieboer, branderij en barista moeten optimaal presteren om door de hoge criteria van het SCA (Specialty Coffee Assosation) te komen. Door deze strenge eisen en nauw contact tussen de kanalen is specialty coffee vaak ook direct trade (rechtstreeks contact met de koffieboer). Via deze manier draagt Zjee Café met trots haar missie: een eerlijke financiële verdeling op de wereld. De boer een eerlijke prijs voor het kwalitatieve product dat hij/zij levert.

Eerst proeven?

Omdat wij zoveel soorten koffie hebben kan ik best begrijpen dat je niet weet welke smaken het best bij jou passen. Hier helpen wij jou graag bij. Ontvang 5 verschillende soorten smaken in 1 pakket. Vers voor jou gebrand voor slechts 25,-

Bedrijfs- coffee blend

Wil jij graag een eigen label koffieblend op maat gemaakt? Dat kan bij Zjee Café. Op basis van jouw kwaliteiten, bedrijfskernwaarden en jouw onderscheidend vermogen maak ik graag een blend op maat gemaakt. Waarom ik dit doe? Wat heeft het onderscheidend vermogen te maken met de koffiebeleving? Lees het verder…

(relatie)geschenken

Niets is leuker dan koffie geven, nou ja ontvangen. Een fantastisch koffie en thee pakket is ideaal om te geven en een echte verwennerij. Dit kan voor 1 persoon om deze in het zonnetje te zetten maar dit kan ook zeker voor al jouw zakelijke relaties/medewerkers. Het fijne van een koffie en thee pakket is dat iedereen koffie en thee lust.

Zjee Café nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief voor tips, heerlijke koffierecepten, nieuws en nog veel meer leuke koffie activiteiten.

4 + 3 =